Artex, onderdeel van een ijzersterke combinatie

Artex, ambitieus sinds 1947.

We zijn ambitieus. Al sinds 1947 groeien we hard en we willen graag voorop blijven lopen. Daar hebben wij jouw talent voor nodig.
Gelukkig hebben we al ruim 180 leuke collega’s! Kom jij er ook bij?

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn Artex, gevestigd in Aarle-Rixtel in Noord Brabant en opgericht als familiebedrijf in 1947. Werken in Aarle-Rixtel is een groot voordeel als je niet in de file wilt staan, goed wilt kunnen parkeren,  even rustig wilt wandelen in de pauze of in de buurt woont.

Wij zijn onderdeel van de multinational Hunter Douglas, marktleider op het gebied van raambekleding (bekend van het merk Luxaflex ©). Artex behoort al jaren tot de grootste en meest vooraanstaande Nederlandse fabrikanten van woningtextiel met onze vier merken: Artelux, De Ploeg, Kendix en Loft 79.

Door alle ontwikkelingen lopen wij voor op het gebied van productie, collectioneren en marketing van innovatieve en hoogwaardige stoffen. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op!

Onze missie is daarom ook: “mensen prettig te laten leven in een verbindende, energiezuinige omgeving”.

KERNWAARDEN

Vijf kernwaarden die ons verbinden

3

WAARDERING

Goed uitgevoerd werk wordt gezien en beloond. Het uitdelen van complimenten hoort hierbij, ter bevestiging van de inzet van medewerkers. Ook worden er kansen aangereikt wanneer er goed werk wordt verricht en er een persoonlijke behoefte is aan groei.

3

LOYAAL

De wederkerige loyaliteit van werkgever en werknemer is sterk aanwezig. ledereen draagt zorg voor elkaar en is behulpzaam wanneer dit nodig is. Teamwork en niemand achter laten zorgt voor een oprechte samenwerking.

3

VERBETERING

Door continue te kijken naar optimalisatie van werkprocessen worden deze duurzamer en efficiënter. Het werk wordt gemakkelijker waardoor het werkplezier stijgt. ledereen is onderdeel van verbetering, samen worden er stappen gemaakt en meegedacht aan de toekomst van Artex.

3

FLEXIBEL

Flexibiliteit komt van beide kanten. Wanneer de privésituatie vraagt om meer flexibiliteit wordt deze geboden. Ook is het mogelijk om medewerkers flexibel in te zetten wanneer er vanuit de medewerker een intrinsieke motivatie is om bijvoorbeeld mee te kijken op een andere afdeling om zichzelf verder te ontwikkelen.

3

BETROKKEN

Er zijn voor elkaar. Management weet wat er bij jou speelt. Als er iets is staat de deur van het management of andere collega’s altijd open. Hulp wordt altijd geboden wanneer het nodig is.

ARTEX

In cijfers en statistieken

2023

NIEUWSTE TECHNIEKEN

180

MEDEWERKERS

1997

ISO 9001

3

KLANT WAARDEN

1997

ISO 9001

3

KLANT WAARDEN

WIL JE MEER WETEN?

Heb je nog vragen? We helpen je graag!

Neem contact met ons op

Bel ons via 0492 38 65 00 of stuur ons een mail naar info@artex.hde.nl.

Vacatures bekijken

Wil je ons team komen versterken? Kijk dan bij onze vacatures.

Locatie

Artex is gevestigd aan de Bosscheweg 79 in Aarle-Rixtel.