Artex, onderdeel van een ijzersterke combinatie

Artex, ambitieus sinds 1947.

We zijn ambitieus. Al sinds 1947 groeien we hard en we willen graag voorop blijven lopen. Daar heb je goede mensen voor nodig.
Gelukkig hebben we er al ruim 180 maar we zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

WIE WIJ ZIJN

Artex is gevestigd in Aarle-Rixtel, Noord Brabant en maakt deel uit van de multionational Hunter Douglas, toonaangevend bedrijf in de interieurbranche. Sinds de start van ons bedrijf maken we producten die bijdragen aan comfort, stijl, veiligheid, functionaliteit en bovenal duurzaamheid. Hunter Douglas is o.a. bekend van het merk Luxaflex ©.

Artex loopt voorop op het gebied van ontwikkeling, productie, collectioneren en marketing van innovatieve en hoogwaardige stoffen.

KERNWAARDEN

Vijf kernwaarden die wij gebruiken en die ons verbindt

WAARDERING

Goed uitgevoerd werk wordt gezien en beloond. Het uitdelen van complimenten hoort hierbij, ter bevestiging van de inzet van medewerkers. Ook worden er kansen aangereikt wanneer er goed werk wordt verricht en er een persoonlijke behoefte is aan groei.

LOYALITEIT

De wederkerige loyaliteit van werkgever en werknemer is sterk aanwezig. Iedereen draagt zorg voor elkaar en is behulpzaam wanneer dit nodig is. Teamwork en niemand achterlaten zorgt voor een oprechte samenwerking.

VERBETERING

Door continue te kijken naar optimalisatie van werkprocessen worden deze duurzamer en efficiënter. Het werk wordt gemakkelijker waardoor het werkplezier stijgt. Iedereen is onderdeel van verbetering, samen worden er stappen gemaakt en meegedacht aan de toekomst van Artex.

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit komt van beide kanten. Wanneer de privésituatie om meer flexibiliteit vraagt wordt deze geboden. Ook is het mogelijk om medewerkers flexibel in te zetten wanneer er vanuit de medewerker een intrinsieke motivatie is om bijvoorbeeld mee te kijken op een andere afdeling om zichzelf verder te ontwikkelen.

BETROKKENHEID

Er zijn voor elkaar. Management weet wat er bij jou speelt. Als er iets is, staat de deur van het management of andere collega’s altijd open. Hulp wordt altijd geboden wanneer het nodig is.

ARTEX

In cijfers en statistieken

2023

NIEUWSTE TECHNIEKEN

180

MEDEWERKERS

1997

ISO 9001

3

KLANT WAARDEN

WIL JE MEER WETEN?

Heb je nog vragen? We helpen je graag!

Neem contact met ons op

Bel ons via 0492 38 65 00 of stuur ons een mail naar info@artex.hde.nl.

Vacatures bekijken

Wil je ons team komen versterken? Kijk dan bij onze vacatures.

Locatie

Artex is gevestigd aan de Bosscheweg 79 in Aarle-Rixtel.